tiistai 22. huhtikuuta 2014

Jonnan valmennus ja kesäkuvia

Viime tiistaina meillä oli taas Jonnan tunti. Nyt sain vihdoin kuvamateriaalia jakoonkin asti. Ei sitten tullut innostuksissani katsottua mitä kaikkea kameran mukana tuli ja en huomannut, että paketissa oli myös editointiohjelma CD:llä. Jatkossa on luvassa videokuvamateriaaliakin tänne.

Ja sitten aiheeseen eli tiistain valmennukseen. Saatiin tallikaverista seuraa tunnille, kun hän tulee meidän kanssa seuraaviin koulukisoihin, niin hän halusi osallistua myös muutamalle koulutunnille.Kyseinen ratsukko kisaa päälajinaan esteitä, mutta ovat jonkun verran treenanneet myös koulua ja kävivät meidän seurana viime syksynäkin yhden koulukisat.

Tunnilla lähdettiin alkuun tekemään voltteja ravissa molempiin suuntiin. Nana ei taas vaihteeksi halunnut taipua. En ehtinyt laukata alkuverkassa ja se vaikuttaa heti Nanan liikkeeseen. Laukka saa sen paikat aukeamaan.  Sitten tehtiin vähän ravi-käynti-siirtymisiä. 

Laukassa oltiin ensin pääty-ympyrällä. Siitä alettiin menemään pitkääsivua pitkin suoraan noin 10 metriä ja sitten taas jatkettiin ympyrän kaarta. Näin saatiin vähän suoristusta mukaan. Nana oli ihan ok, mutta paremminkin olisi voinut mennä. Se on kyllä niiiiiiin jäykkä.

Laukkojen jälkeen tehtiin vielä vähänvravissa kolmikaarista kiemura uraa ja keskiravia / askeleen pidennystä. Ne alkoivat jo sujumaan ihan kivasti. Ohessa pieni pätkä kolmikaarisista. Lisäykset Nanalta sujuu aika hyvin, mutta ongelma meillä on enemmänkin saada se takaisin niin että se pysyy kasassa. Siinä toki minun olemattomat vatsalihakset tarvittaisiin paremmin töihin, jotta saisin sen pysymään paketissa. Lisää treeniä, niin ehkä ne sieltä kaivautuu esiin :)



Nana ensimmäistä kertaa ilman loimea ulkona 2014


Tallin Börje-kissa hyppäs mun niskaan kun pidin evästaukoa :)
Nappula pääsi hyppäämään sunnuntaina

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti