torstai 19. joulukuuta 2013

Kuulumisia

Ompas aika vierähtänyt viime kirjoituksesta. Ollaan oltu valmennuksessa ja hieroja kävi ja ikävä kyllä myös meidän ihana vuokraajamme lopetti.
Valmennuksessa jumpattiin Nanaa takajalkojen päälle pienentämällä ympyrää ravissa ja laukassa. Oli kyllä vaikeeta molemmille. Nana oli kovin haluton jotenkin ja laittoi hanttiin. Lopuksi antoi periksi mutta töitä sai tehdä ihan sata lasissa. Seuraavana päivänä Nana oli vähän helpompi mutta vaikeeta tuntui silti olevan.
Hieroja kävi sunnuntaina ja todettiin että oikee kankku oli jumissa ja samoin sään molemmin puolin. Samalla huomattiin että meijän satula oli hangannut Nanan selkäkarvoja joten sitä ei voi enää käyttää. Päästiin siis taas satula rumbaan. Hain heti maanantaina 2 satulaa testiin, joista toinen oli liian leveä ja toinen taas liian kapea. Hain sitten ma illalla vielä meidän valmentajalta siitä leveästä satulasta yhden kapeamman ja se ainakin vaikutti selkään ok:lta. En vielä ratsastanut sitä, mutta kunhan kotiudun niin sitten testaan senkin. Nyt on sitte meidän Stubbenin Tristan 17,5" / 31 koulusatula myynnissä jos jollain on tarvetta. Edullisesti lähtee siisti satula.
Nyt tallikaverimme ratsastelee Nanaa kun itse olen reissussa joulun yli ja sitten vielä ennen uutta vuotta meille tulee uusi vuokraajaehdokas testaamaan Nanaa. Toivottavasti se tykästyy. Kyseessä on vanha tuttu, joka olisi kiva saada porukkaan mukaan. :)
Rauhallista Joulua kaikille lukijoille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti