keskiviikko 4. joulukuuta 2013

Treeniä

Maanantaina taas alettiin treenaamaan Nanan kanssa. Se oli tosi hyvä. Jumpattiin vähän avoja ravissa ja laukassa sekä vastalaukkaa. Lopuksi vielä pitkät sivut keskilaukkaa ja lyhyille sivuille laukkavoltit. Tosi hyvää jumppaa Nanalle. Neidillä oli vauhtia kerrakseen ja ihan koko ajan ei olis jaksanut keskittyä, mutta tosi hyvä se oli kuitenkin :)
 
Tiistaina meillä oli Jonnan valmennus pitkästä aikaa. Nana oli heti alusta asti hyvin kuulolla. Ravissa tehtiin ensin voltteja, joihin puoliväliin tehtiin n. 3-5 metrin suoristus. Sillä saatiin Nana vähän paremmin tasapainoon ettei se kaatuisi sisään eikä toisaalta vaan puske ulkopohjetta vasten. Lopuksi tehtiin myös avoja ja vähän väistöjä ravissa.
 
Laukassa tehtiin samaa volttiharjoitusta ja se on kyllä todella hyvä Nanalle. Se suoristuu sillä tosi helposti, joten suosittelen kokeilemaan. Kesken laukkatreenin tuotiin tallin yksi heppa juoksutukseen maneesiin ja se ei sinänsä aiheuttanut mitään, mutta sen loimi oli todella pelottava :D Nana ei meinannut päästä siitä yli, että se loimi oli siinä laidalla. Siitä selvittiin kyllä noin kymmenen voltin jälkeen. Nana ei varsinaisesti tee mitään, mutta se väistää tai jää paikalleen katsomaan. Se pitää vaan saada siitä rauhassa ohi, ensin vähän kauempaa ja sitten pikku hiljaa lähempää. Loimipaniikista kun oltiin päästy, niin jatkettiin volteilla ja siihen perään avoa. Nana on jo aika hyvä avoissa :) Lopuksi vielä tehtiin lävistäjällä laukanvaihtoja ravin kautta. Nana pysyi aika hyvin suorana, mutta muutaman kerran koitti luikerrella johonkin suuntaan.

Valmennuksesta jäi tosi hyvä fiilis. Selkeästi huomaa, että piikit hampaissa on vaikuttanut sen menoon, koska se on nyt parempi kuin koskaan :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti