torstai 27. maaliskuuta 2014

Takaisin töihin

Nanalla oli lomaa melkein pari viikkoa valmennuksen jälkeen, kun ensin oli rokotus ja raspaus ja sitten seuraavalla viikolla sattui menoa parille päivälle, joten Nana sai lisää vapaata. Vapaat kyllä sitten kostautuikin itselleni oikein urakalla ja Nana oli todella jumissa. Sitä voi vaan peiliin katsoa, että jos sitä ei jumppaa päivittäin niin kyllä se vaan jumiin menee.
Tiistaina teinkin 1,5 h tuntia töitä, että sain sen edes jollekin mallille. Tuskan ja työn takana se oli ja paljon tehtiin väistöjä, ympyröitä, voltteja, avoja ja kaikkee mahdollista. Lopussa Nana oli jo kohtalainen, mutta kovin tyytyväinen en ollut itseeni.
Keskiviikkona päästiin vihdoin ja viimein ulos ratsastamaan. Ihan super kivaa :D Koko talvi menty sisällä, niin on ihana päästä aurinkoon ratsastamaan ja kenttäkin oli tosi hyvä. Nana koitti alkuun vähän juosta alta, kun oli ilmeisesti myös innoissaan kun päästiin vihdoin ulos :) Nana liikkui kyllä hyvin eteen ja kun sen vaan laittoi töihin. Tehtiin edelleen kaikkea jumppaa, mutta Nana toimi jo huomattavasti paremmin. Innolla odotellaan taas Jonnan lauantain valmennusta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti