maanantai 3. maaliskuuta 2014

Kuulumisia

Nyt on vierähtänyt harvinaisen pitkä aika viimeisestä kirjoittelusta. Innostuin siivoomaan varastoa ja kaappeja, joten kaikki vapaa-aika mitä tallilta ololla on jäänyt on mennyt oikeestaan siihen :)

Helmikuun puolessa välissä Jonna kävi ratsastamassa Nanan. Se oli tosi jäykkä rungostaan mitä se on ollut aina ja nyt se laitto Jonnalle oikeen urakalla hanttiin :D Koitin ottaa siitä videonpätkiä, mutta mun kamerassa ei riittänyt valo, joten ne on aika pimeitä, vaikka maneesissa oli kyllä ihan valosaa :D Tämän vuoksi mulla on ostoslistalla seuraavana kunnon videokamera.

Jonnan jäljiltä Nana on ollut hyvä ratsastaa. Sen ravi on parantunut hirveesti ja viime viikolla saatiin oikeesti kunnon ravia esiin :D Jee :) Laukan suoruuden kanssa on vielä paljon tekemistä, mutta meillä on jo aika hyvät työkalut sitä varten ja Jonna käy viikottain meitä tarkkailemassa ja neuvomassa lisää. Tulevana viikonloppuna meidän tallille tulee Sally Amsterdamer pitämään kouluvalmennuksia. Mielenkiinnolla odotan ja jännittää kuinka selviän englanninkielisestä valmennuksesta, kun ei oo tullut ennen oltua :D

Loppuun vielä videonpätkä, kun Nana pelaa futista :D 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti