tiistai 19. marraskuuta 2013

Blogin aloitus

Päätin nyt aloittaa blogin kirjoittamisen, jotta voin kirjoittaa ihmisille, joita saattaa kiinnostaa lukea meidän elämästä eikä tarvi aina häiritä kaikkia facebook-kavereita ainaisilla heppapäivityksillä.
Kirjoittelua tulee kuitenkin todennäköisesti harvakseltaan, kun haluan että kirjoituksissa on jotain järkeäkin :)

Alkuun vähän itsestäni. Olen melkein 30v nainen, joka on ratsastanut lähes aina. Alkuun ratsastuskoulussa, sitten tuli muutamat vuokrahevoset ennen ensimmäistä omaa rakasta Elmoa. Elmo raukka menehtyi 2012 syksyllä yllättäen. Elmon jälkeen meni useampi kuukausi ennen kuin pystyin ajattelemaan mitään säännöllistä heppailua, kunnes löysin kivan vuokrahepan. Kyseisen vuokrahepan tallilla vaan meni puitteen sellaiseen kuntoon, ettei voinut treenata, joten päätin miettiä uusia ratkaisuja. Sitten löysin ihanaisen ylläpitohepan Nanan, josta tämä blogi kertoo.

Kuvaaja Maija Karmavalo

Nana tuli mulle juhannuksena 2013. Alkuun meni tosi pitkään että löydettiin yhteinen sävel.  Kun se löytyi on tämä ollut pelkkää iloa, muutamia hetkiä lukuunottamatta. Joo, tiedän, että aina ei voi olla helppoa, mutta oonkin vain tyytyväinen kun Nana on ollut niin kiva. :) Meitä valmentaa Jonna Aaltonen, joka on ollut todella suuri apu meidän tiellämme ja tuloksia on saatu todella nopeasti.

Ollaan startattu kolmet koulukisat. Ekat oli tallikisat Kellokoskella ja luokkana he C:2. Kisat meni loistavasti ensimmäisiksi kisoiksi ja vaikka ampianen pisti mua niin tulos oli 62,5 % ja sijoitus 2. Toiset kisat meni vielä paremmin. Ne oli Impivaaran Ratsastajien seurakisat Provincialla ja luokkina ja tuloksina helppo C:2 65,1% ja 4. sija sekä helppo B:0 59,3 % ja voitto! Viimeisimmät kisat ei sitten mennytkään ihan niin putkeen. Nana oli ollut tosi vaikea koko viikon ja niin se oli myös kisoissa. Tulos oli 58,6% ja sijoitus 20./32.


2 kommenttia: